Portræt af en træt mand …

En lidt mærkelig overskrift, og så måske alligevel ikke. De fleste har sikkert kastet sig ud i selv at tage et portrætbillede til brug på sociale medier, cv og andet, men det bliver bare sjældent som kan havde tænkt sig – det bliver bare ikke noget rigtig godt portræt og så er det man bliver lidt træt.

Så forsøger man sig med at få ens kone til at tage portrætbilledet, men igen, så fungerer det bare ligesom ikke rigtigt, det er ligesom om der mangler noget finish.

Et godt portrætbillede handler nemlig ikke kun om at trykke på knappen, det er typisk lyset og redigeringen der gør et portrætbillede rigtig godt – så godt så man er stolt over at vise det frem.

Derfor vælger rigtig mange også, at bruge lidt penge på en rigtig portrætfotograf – en der har styr på lys og kan give billedet den sidste finish i redigeringen.

Det er selvfølgelig ikke billigt at gå til en rigtig portrætfotograf, men omvendt, så er man sikker på man får nogle billeder som man kan bruge og som man kan være stolt af. Det behøver ikke koste en formue, man skal bare kigge sig godt for, for det er ikke så svært at finde en billig portrætfotograf.

Det gælder såmænd ikke bare for privatpersoner – alt for mange virksomheder har medarbejderbilleder liggende på deres hjemmesider og sociale medier som i den grad afspejler, at der er taget med en middelmådig mobiltelefon, og har ikke har ville ofre lidt på at få taget nogle professionelle erhvervsportrætter.

Heller ikke erhvervsportrætter behøver at koste en formue, har man en vis mængde medarbejdere, kan man med fordel hyre en fotograf der kommer ud i virksomheden og laver portrætterne der. På den måde skal man ikke sende alle medarbejdere afsted til et fotostudie, og man kan derfor ret hurtigt få sine ansatte tilbage til arbejdet ret hurtigt.

Har man ikke så mange ansatte, ja så er det oftest billigere at tage hen til fotografen, men det er individuelt fra virksomhed til virksomhed hvilken løsning der er bedst, så snak med fotografen om det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *