Pas på dine ejendele – ingen andre gør det for dig

Vi lever i en tid, hvor ingen længere har respekt for andre ejendele og ikke kender forskel på dit og mit. I “gamle” dage kunne man sagtens lade bilen stå u-låst og det samme med ens hjem hvor postbuddet ofte lagde posten på køkkenbordet, mælkemanden satte mælken i køleskabet og andre lignende ting.

Det tid er forbi, og man er desværre nød til at have den tro, at hver mand stjæler – for det er oftest rigtigt.

Derfor er der også sket en markant stigning af alarmsystemer i danske hjem de sidste 10-15 år, og der er snart ikke en ansvarlighusejer der ikke har en en husalarm eller en anden form for overvågning.

Ikke at det holder tyveknægtene væk, men om ikke andet kan det have en afskrækkende effekt på en del af dem, og hvis man supplerer sin alarm med noget videoovervågning, så kan man da om ikke andet få bevis på hvem det er der ikke kan lade ens ting være.

Husalarmer med videoovervågning er blevet populære
Husalarmer med videoovervågning er blevet populære

Det danske politi skal man ikke sætte den store lid til, og det er ikke politiets egen skyld, de gør hvad de kan, men nedskæringer på nedskæringer gør bare, at de samme opgaver skal løses af langt færre politibetjente, og så bliver det et spørgsmål om prioritering.

Derfor, så eksisterer patruljering i boligområderne nærmest ikke længere, ligesom nærpolitiet mange steder er nedlagt, og det giver indbrudstyvene kronede dage i form af arbejdsro til at udføre deres “job”.

Udbuddet af alarmanlæg, videoovervågning, tågekanoner mv. er derfor også eksploderet i de senere år, og hele industrien bag er ligeledes vokset markant. Der bliver hele tiden lanceret nye systemer og kvaliteten stiger også hele tiden og teknologien er også udviklet enorm de seneste år.

Udviklingen betyder heldigvis også, at det bliver billigere og billigere at producerer disse alarmanlæg, og det kommer i den grad boligejerne til gavn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *