Sommeren er på vej – det samme er skadedyrene

Vinteren er ved at være forbi, og forude lurer foråret og sommeren. Vinteren har endnu engang været en mild en af slagsen, og den manglende frost giver optimale forhold for skadedyrene som omgiver os, og det betyder at vi bliver plaget langt tidligere på året end vi normalt gør.

En god gang frost er normalt med til at holde skadedyrsbestanden nede, men helt anderledes ser det ud når vi har milde vintre som vi nu har haft i flere år.

Der skal derfor ikke megen varme til, før bl.a. myrene begynder deres forårsarbejde og mængden af arbejdsmyrer forøges eksplosivt. Derfor vil vi også i år se langt tidligere og mere aggressive angreb fra myrer, så det det gælder om at få handlet i tide og få igangsat myrebekæmpelse så snart man opdager tegn på aktivitet rundt om huset.

Det er derfor en rigtig god idé, hvis man med jævne mellemrum lige går en tur rundt om huset og kigger langs med soklen og flisegange. Er der små jord/sand toppe tyder det meget på, at der foregår noget aktivitet under jorden, og det er nemmere at bekæmpe myrer inden bestanden vokser og bliver stor – hvilket sker forholdsvis hurtigt.

Myrer er og bliver et meget aktivt skadedyr, og hvis de ikke bliver udryddet så snart man ser den første aktivitet, så bliver det hurtigt langt mere omfangsrigt at få bugt med dem, så rettidig omhu anbefales.

Man kan selvfølgelig forsøge sig med de mange gør-det-selv foranstaltninger når det kommer til bekæmpelse af myrer, men det bedste resultat får man helt klart ved at benytte et skadedyrsfirma som har adgang til de rigtige og effektive bekæmpelsesmidler mod myrer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *