Leje af kopimaskine frem for leasing

Mange danske virksomheder har i flere år benyttet sig af leasing af virksomhedens kopimaskiner, da dette for de fleste altid har været en mere rentabel form frem for at købe kopimaskiner.

Det sidste nye er, at man kan leje kopimaskiner, og dette viser sig at være en langt bedre økonomisk forretning end leasing.

Leje af kopimaskiner kan være en økonomisk fordel
Få en økonomisk fordel ved at leje kopimaskinen

Langt de fleste der tilbyder leasing af kopimaskiner binder ofte deres kunder i lang tid og ofte også med en forholdsvis lang bindingsperiode.

Dertil kommer, at man binder sig til et bestemt antal månedlige kopier – ofte langt flere end man reelt har brug for og det er med til at gøre leasingen langt dyrere end nødvendigt.

Derudover, så er mange virksomheder igen i vækst efter krisen, og på et tidspunkt, så ændrer virksomhedens behov sig, og så kan leasing pludselig blive en rigtig dyr affære.

Noget af det nyeste inden for kopimaskiner til virksomheder er, at man nu kan leje sin kopimaskine, og det er en langt bedre løsning.

Et af de firmaer der tilbyder leje af kopimaskiner er PrinterGuys A/S fra Karslunde. De tilbyder leje af professionelle kopimaskiner på særdeles favorable vilkår som bl.a.:

  • Lav månedlig lejepris
  • Lav eller ingen bindingsperiode (afhængig af aftale)
  • Lav pris pr. side
  • Ingen opsigelsesvarsel
  • Altid nye kopimaskiner
  • Ingen minimumsbrug
  • Fuld service inkluderet i lejeprisen

Der skal ikke meget udregning til før man er klar over, at dette er en rigtig god forretning for danske virksomheder.

Mange små virksomheder vælger oftest at købe en lille kopimaskine til nogle få tusinde kroner, men også for dem kan der være rigtig mange penge at spare ved at leje en kopimaskine i stedet for.
Prisen er kopi er nemlig ofte op til 4-5 gange på sådan en billig kopimaskine end hvis man vælger at leje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *