Der er gode muligheder for kontorudlejning i København

Når du skal kigge på kontorer til din virksomhed i København er de mange steder som tilbyder mange former for kontorudlejning. Det kan både være kontorer som bliver udlejet i fælleskontorer, kontorhoteller eller som man kender det, i en stor bygning.

Alt efter størrelsen på din virksomhed og behovene, er alle tre normalt en mulighed for de mange iværksættere som Danmark i øjeblikket har.

Nogle mennesker elsker at lege med alt det tekniske såsom at have en internetudbyder, bestemme hvor ens medarbejdere skal have kontorer, hvordan der ude på gangene skal komme til at se ud – ja, i det hele taget blot følelsen af at dette her – Det er dit og kun dit.

Det kan også være at dit budget ikke kan klare de helt store priser på traditionelle kontorudlejning, hvilket gør at mange vælger at tage brug af de andre muligheder der er på markedet.

Kontorhoteller boomer årligt når det gælder kontorudlejning

Der er rigtig mange kontorhoteller og kontorfællesskaber i Danmark. I alle byer er det næsten umuligt ikke at finde et sted hvor byens iværksættere er samlet og dagligt møder op på deres egen arbejdsplads.

Ja, der er faktisk på nuværende tidspunkt 170 meget velgående kontorhoteller i Danmark og kigger man på de foregående år ser dette tal ikke ud til at falde, men derimod stige med en vækst på op til 10% – det kommer selvfølgelig an på resten af landets økonomi

Den store vækst gør også at priserne er styrtdykket så det koster mindre at bo på et kontorhotel end det gør i de mere traditionelle kontorudlejninger. Ja, faktisk kan det på et normalt kontorlejemål komme til at koste mellem 6000-7000.- danske kroner for hver ansat der er.

Desuden er der med i prisen sørget for drift og nogle kontorhoteller tilbyder endda at give frokost og morgenmad med i prisen så i heller ikke skal tænke på at fylde kontorets køleskabe eller have en sandwich forretning til at komme med sandwitch til jer.

Dette tal er i pr. måned.

Mens den gennemsnitlige pris på et kontorlejemål er høj kan du også kalde det for dit. Du behøver aldrig tænke på at blive smidt ud i samme omfang som du kan gøre på et kontorhotel.

Derudover er der også blot følelsen med at det er dit område – og det er her du skal styre dit imperium til tops. Du kan også selv vælge indretningen og hvilke slags møbler du skal have, omend det koster et lidt større engangsbeløb.

Indret dit kontor efter kontorudlejning i København

Ligesom at der findes mange indretningsmuligheder i din bolig kan du også indrette dit kontor så det passer til det kvarter, eller områder som dit nye kontor vil komme til at ligge i.

København er en af Danmarks mest moderne by og ifølge borgmesteren i København vil de prøve endnu hårdere at komme op og blive en af Europas mest frisindede og mest modern by hvor teknik skal spille en høj rolle.

Vil du være med til at præge denne udvikling på de danske kontorer kan det derfor kræve at du gør en ekstra investering når det kommer til indretning.

Som noget nyt – eller næsten nyt – bliver meget af det tekniske nemlig trådløst. På nuværende tidspunkt kan det være muligt at finde trådløse headsets, printere, lamper og ja – alt.

Det er endda blevet muligt for nogle telefoner at oplade uden at der er sat et stik i. Hvem ved hvornår dette kommer til vores kontor udstyr og kontorartikler?

Det kommer for mange til at se meget pænere ud på kontoret, ligesom at man ikke skal tænke på om der er kontakter nok til alt sit udstyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *